Húsakasztó kampó – dupla horoggal A Royal Catering húsakasztó kampót kifejezetten hal füstöléséhez terveztük. A kettős horog alakja a legmegfelelőbb tapadást biztosítja a felakasztás során, illetve helytakarékos. Termékünk ideális kolbász, hal, csirke, szarvas, illetve további húsok számára. A kampóval szükségtelenek a füstölés alatti kellemetlen fordítgatások. A hús kényelmesen lóg a kampón, ezáltal a fűszeres füst megfelelően körülveszi a húst a tökéletes füstölési eredmények elérése érdekében. Ne kockáztassa, hogy a hús rátapadjon a rácsra, illetve, hogy a hús fordításához a füstölő nyitásakor értékes ízeket veszítsen. Spóroljon Ön is időt és energiát termékünkkel! 5 kg a terhelhetőségük és rozsdamentes acélból készültek. Használat után mosogatógépben moshatók. Egészítse ki füstölőkamráját még ma magas minőségű Royal Catering termékünkkel! erős és robosztus konstrukció acélból, 5 kg-os terhelésig könnyű felszúrás a kihegyezett tűknek köszönhetően mosogatógépben mosható biztosabb tartás a füstölésnél a horgos kialakításnak köszönhetően.