Elektromos gyrossütő grill vendéglátóipari használatra A POTIS E3-S elektromos gyrossütő grillel jól átsült és szaftos húst készíthet – legyen az akár bárányból, borjúból, csirkéből készült kebab, shawarma, gyros vagy taco al pastor. A gyrosgrill energiatakarékos kialakítása igazán felhasználóbaráttá teszi a készüléket. A forgó nyárs egyszerűvé teszi a kezelését. Mivel nincs szükség gázcsatlakozásra, rendkívül sokoldalúan használható büfékben, bisztrókban vagy éttermekben. megbízható – egyenletes pirítás minden oldalról a forgatásnak köszönhetően nagy teljesítményű – 9000 wattos gyrossütő grill vendéglátóipari tartós használatra professzionális – egyenletes hőelosztás a nyárs forgásának köszönhetően, így optimális párolási és grillezési eredményt érünk el higiénikus – a kihúzható zsírfelfogó tálcának köszönhetően a zsiradék könnyen eltávolítható tartós és könnyen tisztítható – korrózióálló rozsdamentes acélból.