Nem csak a kóstoláshoz: Az újra felhasználható préskendő szűréshez és passzírozáshoz A Royal Catering vendéglátóipari kiegészítői közé tartozó RCWP-3, újra felhasználható préskendő használatával nem csak leszűrt gyümölcsleveket készíthet, hanem a sajtot és a túrót is csöpögni tudja hagyni, valamint leveseket és szószokat is kipasszírozhat vele. A tartós kendő megbízhatóan választja el a legkisebb szilárd anyagokat a folyadékoktól. higiénikus – az alacsony folyadékfelvételnek hála alig található rajta szennyeződés vagy elszíneződés és könnyen tisztítható íztelen – szűrt vagy lecsöpögtetett összetevők nem veszik fel a kendő ízét sokoldalú – nem csak szűrési folyamatokhoz optimális, hanem levesek és szószok passzírozásához vagy sajtok és túrók lecsöpögtetéséhez is tartós – robusztus akrilszálaknak hála még nedves állapotban is szakadás- és kopásálló környezetbarát - a többszörös felhasználhatósága miatt.